Search This Blog

Friday, February 16, 2007

Ζητείται Γραμματέας

Επειδή η Blogόσφαιρα διαθέτει υψηλού επιπέδου ανθρώπους κάνω μιά διακοπή στην ανάρτηση φωτογραφιών για να πληροφορήσω τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες ότι στην επιχείρηση έχουμε ανάγκη από μιά άξια γραμματέα. Πρέπει να γνωρίζει πάρα πολύ καλά την Αγγλική (όχι επίπεδο Lower), αλλά και την Ελληνική γλώσσα, να είναι ορθογράφος, να μπορεί να γράψει ένα κείμενο αλληλογραφίας χωρίς να πρέπει να της διορθώσω τα λάθη, να μπορεί να επικοινωνεί άνετα, να ακολουθεί την οργάνωση του γραφείου και να μπορεί να έχει ποικίλα καθήκοντα. Δεν ψάχνουμε για θηλυκές Einstein αλλά θα θέλαμε να διαθέτει την κοινή ευφυία και λογική. Να είναι υπεύθυνη, τακτική και, γενικά, να μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες σ' ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Αν έχει αποφοιτήσει από σχολή αγγλομαθών γραμματέων αυτό θα είναι πλεονέκτημα. Ο τόπος εργασίας είναι το Κορωπί και οι συνθήκες εργασίας ευχάριστες. Καλό θα είναι να μένει σε κοντινή περιοχή και να έχει δικό της μέσο κίνησης, γιατί η πρόσβαση με τα μέσα συγκοινωνίας δεν είναι τόσο εύκολη. Παρακαλώ οι απαντήσεις στο e-mail μου.

7 comments:

petalida said...

Το παρακάτω δεν είναι απάντηση στην αγγελία.

Βασίλη γνωρίζεις το παιχνίδι με τα πεντε πραγματα για τον εαυτό μας, που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στα βλογς?
Σε προσκαλώ στην πυραμίδα του "5". Λέμε 5 πράγματα για τον εαυτό μας που μέχρι τώρα δεν εχουμε αποκαλύψει και προτείνουμε σε άλλους 5 μπλόγκερς να συνεχίσουν την αλυσίδα. :-))

Heliotypon said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Heliotypon said...

Test

~~kindergarden teacher ~~ said...

καλε ασε τις αγγελιες και βαλε καμια φωτο ..

petalida said...

Ή πέντε φωτό που να σε αποκαλύπτουν!

Anonymous said...

Για τις αγγελίες σας για γραμματείς και λοιπά υπαλληλικά στελέχη μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το www.grammateas.gr εντελώς δωρεάν φυσικά.

ola de palabras... said...

Να υποθέσω ότι είναι αργά να απαντήσω στην αγγελία. Θα βρήκες ήδη γραμματέα!