Search This Blog

Wednesday, August 15, 2007

Πρόσωπα


Τα παιδιά, με την αθώα τους έκφραση, κάνουν συνήθως πολύ όμορφες φωτογραφίες. Αυτό το όμορφο πλάσμα το πέτυχα σε πλατεία πηλιορείτικου χωριού. Ετυχώς ο τηλεφακός μου μου επέτρεψε να κάνω τη λήψη χωρίς να με δει κι έτσι να διατηρήσει τη φυσική της έκφραση.

8 comments:

maya said...

γειά σου βασίλη! πέρασα και γω και μένω καταγοητευμένη απο τις φωτογραφίες σου. ήθελα να γράψω κάτι σε κάθε μια. εγώ που συνήθως θέλω να βλέπω μόνο ανθρώπους, έμεινα να κοιτάζω τα τοπία και τα θέματα σου. ποιητικά τα αντιμετωπίζεις. μ'έκανες να θέλω ν'αφήσω τα πινέλα και να πιάσω πάλι τους φακούς. αν κάνεις ποτέ έκθεση, να μας ενημερώσεις. χάρηκα που σε βρήκα. θάρχομαι για τζούρες ομορφιάς. νάσαι καλά.
καλημέρα σου
χ

An-Lu said...

Γλύκα!

Epicuros said...

@maya: Να τους πιάσεις τους φακούς, αν και τα πινέλα είναι υπέρτερη τέχνη! Δεν σκοπεύω να κάνω έκθεση (άσε που δεν θα με έδιναν χώρο. Υπάρχουν πολύ καλλίτεροι από μένα...). Να σε βλέπουμε...

@An-Lu: Τα παιδιά είναι γλύκες!

Anonymous said...

Είναι όντως γλυκά τα παιδάκια, όμως -κατά τη γνώμη μου- οι φωτογραφίες σου από τοπία είναι πιο ποιητικές.

Artemis said...

Πάρα πολύ όμορφη φωτογραφία.... είναι ακριβώς όπως τα λες.. όμως δεν καταλαβαίνω... φαίνεται σαν να κοιτάει μεσα στον φακό...πως δεν σε είδε????

Epicuros said...

@p=np: Είναι δύσκολο το πορτραίτο και δεν έχω εμπειρία σ' αυτό. Πέραν από την καθαρή απεικόνιση δεν έχω εμπειρία στις γωνίες, στον φωτισμό και στα εφέ. 'Ισως βελτιώσω την τεχνική μου σ' αυτό το είδος.

@'Αρτεμις: Με φακό 400mm πήρα. Μπορεί να κοιττούσε προς το μέρος του φακού αλλά δεν ήξερε ότι την κοίτταζε κι ο φακός!

Klearchos said...

Εμένα γιατί μου φαίνεται σαν να σε έχει καταλάβει;

Τι μηχανή έχεις;

Epicuros said...

@Klearxhos: Μπορεί και να μ' είχε καταλάβει αλλά αυτό δεν άλλαξε την στάση της.

Canos EOS 5D. Και ο συγκεκριμένος φακός EF 100-400/LIS. Καλός φαίνεται.