Search This Blog

Friday, September 16, 2011

Μονεμβάσια






Αυτός ο "βράχος" διαθέτει μοναδική γοητεία. Τα λόγια δεν αποδίδουν. Ακόμη και οι φωτογραφίες υστερούν. Πρέπει να τον δεις από κοντά...
ΥΓ: Μόλις ανακάλυψα ότι ο Blogger έχει αλλάξει τον τρόπο θέασης φωτογραφιών σε μεγέθυνση. Για όσους/ες δεν το προσέξατε ακόμη: Κάνεις κλικ πάνω στη φωτογραφία και την βλέπεις σε μεγέθυνση με μαύρο φόντο (πολύ καλό αυτό!) σε νέο παράθυρο. Αν έχει περισότερες φωτογραφίες στην ίδια ανάρτηση μπορείς να τις μεγεθύνεις περιστρέφοντας το ροδάκι του ποντικιού ή πατάς τα thumbnails στο κάτω μέρος της οθόνης. Ενδιαφέρον!

5 comments:

Margo said...

Πολύ όμορφες και ο τόπος μαγευτικός. Δεν είναι τυχαίο που έχει κατακλυστεί από ξένους. Λένε πως η Μονεμβάσια ανήκει πια κυρίως σε ξένους. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Όσο για τη νέα εμφάνιση του blog είναι πάρα πολύ καλή και το μαύρο αναδεικνύει τις φωτογραφίες σου.
Οι δυνατότητα να βλέπεις τις εικόνες χωρίς να φεύγεις από την σελίδα είναι πολύ καλή και μάλλον δεν συμβαίνει σε όλα τα πρότυπα. Επέλεξες δηλαδή το καλύτερο για το φωτογραφικό σου blog.

Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη:-)

Thalassenia said...

Έτσι μου αρέσει να την ονομάζω,
Μονεμβάσια Μαγική!!!
Καθήμενη στην άκρη του βράχου αγναντεύοντας το πέλαγος, περπατώντας στα πέτρινα στενά, παρατηρώντας τις λιθοδομές.....
σαν να είσαι σε άλλη εποχή.

Η παρουσίαση άψογη:-)
Χαιρετώ σε.

ellinida said...

Κι' όλο λέω ότι θα πάω, αλλά έχω να πάω από παιδί. Υπέροχες! Καλημέρα Βασίλη, ελπίζω να είσαι καλά. :))

Margo said...

Έκανα λάθος σε όλα τα πρότυπα έτσι παρουσιάζονται οι φωτογραφίες και μάλλον είναι τελευταία, πολύ καλή αλλαγή του blogger.
Καλημέρα Βασίλη!

Epicuros said...

@margo: Ναι, φαίνεται ότι έκαναν μετατροπές στο site του Blogger και όλα τα Blogs λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Η Μάνη πάντα όμορφη και αγέρωχη!

@Thalassenia: Πράγματι. Το να ζεις εκεί πρέπει να είναι εμπειρία ζωής. Μερικές φωτογραφίες δεν φτάνουν για να αποδώσουν όλη την ομορφιά!

@ellinida: Ευχαριστώ. Καλά είμαι. Πήγαινε κατά κει πριν χειμωνιάσει, αν και η Μονεμβάσια είναι όμορφη όλες τις εποχές.