Search This Blog

Thursday, May 11, 2006

Βάρκα και πάλι...


Μετά τον σεισμό που προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας του (σίγουρου) νομάρχη, σκέφτηκα να αναρτήσω κάτι ...ηρεμιστικό! Το "ανάγλυφο" της ξεφλουδισμένης μπογιάς και ο συνδυασμός των χρωμάτων μου άρεσε.

11 comments:

Πατουσίτσα said...

Πάλι υπέροχη φωτογραφία... Καλημέρα, βάζεις χρώμα στην ημέρα μου..

Charlie Alexandra said...

εμένα μου αρέσει η βεβαιότητα οτι υπάρχει θάλασσα που όμως δε φαίνεται... μύρισε καλοκαίρι...

Σταυρούλα said...

"Βάρκα χωρίς πανιά, μακριά από τη στεριά, μ' άφησες να δέρνομαι στο κύμα.."
Θυμήθηκα αυτό το τραγουδάκι με τη φωτό σου! Πολύ ωραίααα!

Anonymous said...

κατι σε ξεφλουδισμενο νομαρχη, εχετε?????

ViSta said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ViSta said...

Mήπως έχεις δοκιμάσει να πάρεις φιλμάκια τα μοτίβα σου, αντί για φωτογραφίες; Ιδιαίτερα οι φυσικοί ήχοι θα με ενδιέφεραν. To κύμα πχ όπως χτυπά στα πλάγια της βάρκας, ή τα βήματα περαστικών στην άμμο, ή μήπως μια πάπια που ξαφνιάστηκε από τον φωτογράφο και έβαλε τις φωνές...:-)

Όπως πάντα πανέμορφη η φωτογραφία σου :-)

Epicuros said...

@πατουσίτσα: χαίρομαι που μπορώ να κάνω (έστω λίγο) καλό... Ευχαριστώ
@Charlie alexandra: Από πού μας γράφεις εσύ; Από N.Y. City? γιατί έτσι κατάλαβα! Και βέβαια υπήρχε θάλασσα εκεί κοντά! Σωστά σου μύρισε (πιό όμορφα μυρίζει η θάλασσα της Χαλκιδικής από της N.Y.)
@Renata: Πολύ καλό το τραγουδάκι (δεν θυμάμαι να το έχω ακούσει...). Ετούτη εδώ η βάρκα έπαψε να δέρνεται στο κύμα. Κάτι σαν σύνταξη...
@Morgana: Μόλις ξεφλουδίσει (από τον ήλιο;) θα τον φωτογραφίσω... Σε ξεφλουδισμένη τσιγκάνα δεν έχω (αυτές δεν ξεφλουδίζουν ποτέ με τη μελανίνη που διαθέτουν...)
@Vista: Πολύ καλή η ιδέα σου. Μόνο που χρειάζεται πολύ χρόνο για το editting... 'Εχω ψηφιακή κάμερα αλλά δεν έχω περάσει ποτέ βίντεο στο κομπιούτερ. Δεν θα είναι πολύ μεγάλα τα αρχεία; Δεν έχω εξοικειωθεί μ' αυτό το είδος! Θα το ψάξω...

Epicuros said...

@Menw Ektos: Κάποια στιγμή θα το προσπαθήσω. Νέα κατεύθυνση αυτή αλλά τη βρίσκω ενδιαφέρουσα. Τα ξεφτίσμα σημαίνουν σίγουρα γεράματα αλλά νομίζω έχουν μιά φωτογραφική γοητεία. Το ίδιο και τα ερείπια. 'Ισως γιατί παραπέμπουν στην πρότερη ζωή τους που τώρα έχει καταλαγιάσει... Δύσκολο να ερμηνεύσω το γιατί αλλά κάπως έτσι το νοιώθω. Χαίρομαι που άρχισαν να σου αρέσουν οι βάρκες... Θα δεις κι άλλες εδώ...

Charlie Alexandra said...

της χαλκιδικής??? σίγουρα μυρίζει καλύτερα από την Ατλαντικίλα τότε. αν και μόνο με τη θάλασσα δεν ασχολούμαι εδώ;

Σταυρούλα said...

Όταν αποκτήσω σύνδεση (δεήσει ο Οτε) θα στο στείλω! Το τραγουδά η Κ.Χωματά (Νέο Κύμα) από μια παλιά ταινία : "Σκιές στην άμμο".

Epicuros said...

@Charlie Alexandra: Να περνάς υπέροχα εκεί (Και φαίνεται ότι περνάς!). Κι αν κατηφορήσεις κατά DC βρες ένα τρόπο να δαγκώσεις τον κ. ...Θάμνο! Αυτός ξέρει!

@Renata: Εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα τη σύνδεση που θέλεις...