Search This Blog

Thursday, April 06, 2006

Ποιός/ά ήταν;

Πριν μερικές μέρες έλαβα e-mail από επισκέπτη ή επισκέπτρια που μου ζητούσε να του/της στείλω το φυλλάδιο σχετικά με τη φωτογραφία. Δεν το έστειλα αμέσως αλλά το ανέβαλα για την επομένη γιατί ...νύσταζα! Κατά λάθος έσβυσα το e-mail και τώρα δεν ξέρω πού να το στείλω. Ζητώ συγνώμη από τον/την επισκέπτη/ρια και παρακαλώ να μου ξαναστείλει το μήνυμα.

4 comments:

Λαμπρούκος said...

Ρε συ επίοκουρε, μήπως να μας περέδιδες κανένα μαθηματάκι φωτογραφίας. Εγώ με αυτό το φλας που μου υπερφωτίζει όλες τις λήψεις πολύ τα έχω πάρει...

Anonymous said...

να μας παραδωσεις επισης 5 κιλα σταφυλια!

Σρλουπ!

Epicuros said...

Νομάρχα μου μάλλον έχει πρόβλημα η μηχανή σου (αν είναι αυτόματη) ή έχεις manual μηχανή και βάζεις λάθος τις ρυθμίσεις. Αν μου πεις περισσότερα για το πώς φωτογραφίζεις ενδέχεται να βγάλω ένα συμπέρασμα. Ευχαρίστως να σας μεταδώσω τα όσα λίγα γνωρίζω. Το φυλλαδιάκι είναι μιά πρώτη προσέγγιση.
@Morgana: Ευχαρίστως να σα παραδώσω και 5 και περισσότερα. Τον τρύγο, βέβαια. Κι αν θέλεις μπορείς κα να πατήσεις. ΙΧ παραγωγή, στο ΙΧ πατητήρι. Μπορούμε να κάνουμε και λίγο έξτρα χαβαλέ: Π.χ. πάτημα άνευ ενδυμάτων και φωτογράφιση δια τα ανάγκας του Βλογ! ('Εχεις ακούσει το ανέκδοτο που λέει ο Μπόμπος: "'Ο,τι και να μου πεις κυρά δασκάλα εμένα το μυαλό μου στο ...νινί είναι!").

Anonymous said...

best regards, nice info » » »