Search This Blog

Wednesday, March 01, 2006

Ο κρίκος...


Λιμάνι της Κορώνης. 'Ενας κρίκος για να δένουν μικρά σκάφη, Συνήθως ψαρόβαρκες. 'Ενα μαδημένο σκοινί απέμεινε από κάποια βάρκα που δεν είναι εκεί πιά!

8 comments:

ellinida said...

Καλό μήνα ! Αντε μπήκε η άνοιξη ... βουρ για φωτογραφίες !
Χεχ δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι οι κόμποι είναι σπασμένοι ! Αυτό μου έκανε εντύπωση . Και χάρηκα ... ελεύθερα τα πλοία πλέον αρμενίζουν !

Xνούδι said...

θαυμάσια! Πανέμορφη φώτο.Πολύ ωραία σύλληψη του θέματος. (οκ φτάνει!) :-)

Kαλημέρες και καλό μήνα.

nyctolouloudo said...

πολύ ωραία η Κορώνη και η παραλία της.

ας είναι καλοτάξειδες οι βάρκες της.

αν βρεθείς πάλι στα μέρη αυτά ρίξε μία ματιά στο Τσαπί και στη Βοιδοκοιλιά...!

ci said...

Καλό μήνα να έχουμε και καλοτάξιδοι σαν τη βαρκούλα κι εμείς:)

Αθήναιος said...

Βασίλη να σε πω. Διάβαζα τώρα στο μπλογκ του Τελαμώνα (http://telamonas.blogspot.com/) ότι στις κυρίες αρέσει η ταινία " Το Απέραντο Γαλάζιο". Έχεις πάει Αμοργό; Σκέψου λέει να έχεις πάει, να έχεις φωτό κ να σου στείλω κ εγώ τις δικές μου ( έχω μείνει εκεί) για να κάνεις ολόκληρο φωτογραφικό αφιέρωμα στο νησί του Grand Bleu...

Epicuros said...

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Δεν έχω πάει στην Αμοργό. 'Ισως αργότερα να το κάνω και να αξιοποιήσω την πρότασή σου Αθήναιε. Το μυαλό σου στις κυρίες πάντα εσύ, ε; :-) "Που αλλού" θα μου πεις και θα συμφωνήσω. Εγώ να δεις!!!

Epicuros said...

Μεθυσμένα Χρώματα: Στην Κορώνη πήγα δυό φορές για διακοπές. Οι μεγάλες παραλίες δεν μου αρέσουν γι αυτό και αναζήτησα, με τη βοήθεια του φουσκωτού, τις απομονωμένες. Κι έχει μερικές που τις ευχαριστήθηκα. Η Βοϊοδοκοιλιά δεν μου έρεσε ιδιαίτερα, λόγω πολυκοσμίας και ρηχών νερών. Για παιδιά είναι ιδανική αλλά τέτοια δεν διαθέτω! Στο Τσαπί δεν έχω πάει και θα το ψάξω. Σ' ευχαριστώ για τις ιδέες.

Anonymous said...

Very nice site! » »