Search This Blog

Saturday, March 25, 2006

Μετατροπές!

Μερικές από τις φωτογραφίες μου δεν εμφανίζονταν σε μεγέθυνση όταν έκανες κλικ επάνω τους αλλά έβγαινε μία νευροσπαστική σελίδα: "Error 404" ή "Page not found". Δεν ήξερα τι γινόταν μέχρι που ο Alombar42 μου άνοιξε τα μάτια: 'Οταν το όνομα του αρχείου είναι στα Ελληνικά το site δεν το αναγνωρίζει και δεν το βρίσκει! Μου πήρε περίπου 2 ώρες να πάω πίσω σε όλες τις φωτογραφίες και να κάνω τα ονόματά τους με λατινικούς χαρακτήρες. Τώρα, όσοι θέλουν να δουν σε ολόκληρη την οθόνη (για όσες είναι landscape) τις φωτογραφίες μου μπορούν να το κάνουν. Σας διαβεβαιώνω ότι έχει μεγάαααλη διαφορά! Θερμές ευχαριστίες στον Alombar42!

13 comments:

lemon said...

Εχω να καταθέσω οτι ο κύριος Αλομπάρ42 με βοήθησε κι εμένα να...σηκώσω τα κείμενά μου όταν ήταν πεσμένα κάτω-κάτω στο βάθος του βλογ μου...Μου είπε να γράψω κάτι κινέζικα στο template και, θαύμα-θαύμα, το έφτιαξε αμέσως!!
Εδω ισχύει το κλασσικό, ο καθένας στο είδος του κι ο alombar στο web!!

des said...

μακάρι να΄ταν μόνο οι ελληνο-λατινικοί χαρακτήρες. Τελευταία ο μπλόγκερ κάνει κόλπα στα ανέβασμα φωτογραφιών. Σαν άσχετη πρίν απο καμια δεκαπενταριά μέρες παρά λίγο να καταστρέψω ολόκληρο το μπλογκάκι. Αν κάποτε πας να ανοίξεις τη σελίδα σου και σου βγάλει λάθος ή 'ανακαλύψει' λάθη σε προηγούμενα ποστάκια, μείνει ψύχραιμος. Σε λίγο θα στα ανοίξει όλα κανονικά.

McKat said...

Καλησπέρα, ερχόμουν μετά από μέρες να δω τι καινούρια θα τέρψουν τους οφθαλμούς μου και βλέπω και ένα πολύ χρήσιμο σχόλιο που ήταν και δική μου απορία. Όποιος γυρίζει λοιπόν... όλο και κάτι ξεκαθαρίζει.

alombar42 said...

Αν αρχίσουν να με ραίνουν με ερωτήματα, το κρίμα στο λαιμό σου :)))

Epicuros said...

Alombar42: 'Οποιος μπορεί πρέπει να βοηθά. Το ξέρεις αυτό ήδη και νομίζω ότι το ευχαριστιέσαι κι όλας! Μην παραπονιέσαι, λοιπόν! Εγώ πρόθυμος να βοηθήσω πάντα στα φωτογραφικά, αν χρειαστεί... (κι όσο μπορώ, βέβαια, γιατί δεν είμαι και φωτο-παντογνώστης!).

Λαμπρούκος said...

Οι φωτό δε βγαίνουν σε μεγέθυνση αλλά τα γράμματα ακόμα λίγο και θα μας βγάλουν το μάτι...

Epicuros said...

Τι να κάνουμε κ. Νομάρχα, εμείς είμαστε υπερήλικες και δεν βλέπουμε όπως εσείς οι νέοι. Για αυτό και χρησιμοποιούμε μεγάλα γράμματα! Ελπίζω όταν εκλεγείτε, με το καλό, να φροντίσετε να αναβαθμιστεί η όρασή μας...

Epicuros said...

Παρεμπιπτόντως: "Λαμπρούκος" ήταν το Πατρικό της μητέρας μου. Δηλ. ο παπππούς μου καθώς και το επώνυμο όλων των αδελφών της αλλά και των ξαδερφιών μου είναι "Λαμπρούκος". Μ' άλλα λόγια εγώ είμαι το γένος "Λαμπρούκου".

NinaC said...

Προτείνω την ίδρυση ενός help-desk, όπου όλοι εμείς οι αδαείς bloggers θα βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν.

Καλησπέρα σας, Επίκουρε!

:))))

Epicuros said...

Συμφωνώ με την πρόταση Composition Doll. Ακούς Αλομβάριε;

alombar42 said...

Ναι αμέ! Να κάνουμε από καμμιά σαρανταριά μπλογκς ο καθένας, αλλά να βάλουμε και εισητήριο, γιατί αλλιώς θα σου στείλω το νοίκι να το πληρώνεις εσύ ;)

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site...
»

Anonymous said...

Excellent, love it! Understanding refinancing Vaculoc sex toys Vicodin canada car alarm systems2c car security system2c enforcer Usc license plate frames management training seminar company hosting maryland web Laser keyboard pda Summer job search college students Atlanta professional malpractice attorney psychologist printer cartridges