Search This Blog

Friday, February 24, 2006


Τελικά, δεν ξέρω αν έκανα το Blog Για να γράφω κείμενα ή να αναρτώ φωτογραφίες! Επισκεπτόμενος άλλα Blogs με τεράστια κείμενα, που άλλα διαβάζω στα γρήγορα κι άλλα μισά ή λιγότερο, σκέφτομαι ότι κάποιος που συχνάζει σε τέτοιους χώρους πρέπει να διαθέτει άπειρο χρόνο για να διαβάζει. Τα περισσότερα κείμενα τα βρίσκω ενδιαφέρονται και θα ήθελα να μπορούσα να τα διεξέρχομαι και μάλιστα με προσοχή και μετά να τα σχολιάζω. 'Ομως, ακόμη και συνταξιούχος να ήμουν δεν θα έφτανε ο χρόνος...

'Ετσι, μέχρι να μου έρθει κάτι συγκλονιστικό για να γράψω σκέφτηκα να συνεχίσω με τις φωτογραφίες. 'Αλλωστε αν δεν τις δείξω κάπου, να πάρω και σχόλια, γιατί τις έβγαλα, για να φωλιάζουν στον σκληρό δίσκο μου;

Το βατραχάκι που βλέπετε έκανε το μπάνιο του στον Αώο. Επειδή ήταν και πηδηχτούλι, με παίδεψε πολύ! Πάνω που το είχα εστιάσει κι ετοιμαζόμουν να τραβήξω έκανε ένα σάλτο και το έψαχνα αλλού! Τελικά το στρίμωξα. Λόγω φακού Macro έχει μικρό βάθος πεδίου και είναι νεταρισμένο μόνο το πρόσωπό του.

8 comments:

ellinida said...

Οι μπουρμπουλήθρες στο στόμα του μ'αρέσανε ! Λολλ αρκετά επίκαιρο τον βρήκα ! Καλημέρες !

Anonymous said...

Τι μου θυμήσατε! Ετσι κι εγώ πριν πολλά χρονάκια έπαιρνα το μπάνιο μου στον Αώο! Στο Βοϊδομάτη δεν τολμούσαμε. Ο πιο κρύος της Ευρώπης λέγανε, αλήθεια, ψέματα θα σας γελάσω!

Ο...

ilaira said...

H ισορροπία στο blog σου είναι εξαιρετική. Ωραίες φωτογραφίες, και λίγα λόγια σταράτα. Το μέτρο δεν είναι μόνο χρήσιμο, αλλά και καλάισθητο.

Παρεπιπτόντως κι εγώ φυσικός σπούδασα και πραγματικά δεν ξέρω αν είναι ευτυχία το να ασχολείται κανείς με την έρευνα. Δυστυχία σιγουρα δεν είναι. Μάλλον ατυχία θα το χαρακτήριζα.

Καλό ταξίδι στο όμορφο Blog σου

Epicuros said...

Ellinida πάντα με τον καλό σου λόγο! Ilaira και "Μένω Εκτός" (γιατί άραγε;) σας ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Σπάνια ακούω τόσο ενθουσιώδη σχόλια! Με κακομαθαίνετε! "Μ.Ε." και ανθρώπους φωτογραφίζω. Δες την επόμενη φωτογραφία. Μου έδωσες το έναυσμα να την ανεβάσω. Ανώνυμε/η: Δύσκολο δεν είναι να κάνεις το μπάνιο σου σ' αυτά τα ποτάμια; Δεν δοκίμασα αλλά δεν έχουν αρκετό βάθος για να μπορείς να κολυμπήσεις. Είναι μαγεία να τα βλέπεις και ν' ακούς τον ήχο τους!

iPol said...

πολύ καλά κάνεις, κι εμένα το blog μου έτσι κατέληξε, στο να δημοσιεύω καμιά φωτογραφία μου.
Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι παρά να το γεμίζεις με κατεβατά που ούτε ο ίδιος τα ξαναδιβάζεις...

iPol said...

παρεμπιπτόντως,πολύ ωραίο το blog σου

eryx-t said...

Καταπληκτικός!
Και οι μπουρμπουλήθρες... !!!

ola de palabras... said...

Αν τον φιλήσω θα γίνει πρίγκιπας;